KOM NAAR DE LIVE-SHOW!
zaterdagavond 22 januari om 19.30 uur in de Adventkerk van Den Haag (Robijnhorst 197)

Gospelfactor_Finale_digiflyer

Op www.gospelfactor.nl zijn nu alle beelden te zien van de geweldige theaterronde van GospelFactor. Deze vond 28 november plaats in de kapel op Oud Zandbergen.

Een uitgebreider verslag kunt u lezen in de meest recente Advent, maar leuker is uiteraard om de optredens te bekijken op bovengenoemde website. Wat u uiteraard niet mag missen is de live-show van GospelFactor! Voor onze talenten uit de adventkerk zou het geweldig zijn als u ze allemaal komt aanmoedigen. De finale zal plaatsvinden op zaterdagavond 22 januari om 19.30 uur in de Adventkerk van Den Haag (Robijnhorst 197). U kunt uw kaarten kopen door naar de website te gaan. Eventueel zijn er op 22 januari ook kaarten aan de deur te verkrijgen (10 euro per stuk). Op de website kunt u ook meer informatie vinden over GospelFactor en kunt u ook beelden en foto’s van de audities zien. Gospelfactor Het team gospelfactor2-2 gospelfactor2-1

Delen:

boek

Plaats een reactie