Na twee geslaagde voorrondes zal GospelFactor neerstrijken in Huis ter Heide voor de theaterronde.

 Dit zal zijn op zondag 28 november om 15.00 uur. Dit is ook het moment dat u voor het eerst uw favoriete deelnemer live kunt aanmoedigen. Op de website www.gospelfactor.nl kunt U de audities van alle deelnemers aan deze muzikale talentenshow zien. Hier vindt u ook meer informatie over de opzet van GospelFactor.

Na de theaterronde zullen de overgebleven kandidaten begin 2011 gaan optreden tijdens een grote live-show. U begrijpt dat voor veel deelnemers dit een zeer spannende aangelegenheid is en het zou dan ook erg leuk zijn als er op 28 november een volle zaal is om hen aan te moedigen.
De theaterronde zal worden gehouden in de kapel van Oud Zandbergen. Kaarten zijn verkrijgbaar via de eerder genoemde website, ook zijn een beperkt aantal kaarten aan de deur te krijgen. Kaarten kosten 7,50 euro.

Delen:

boek

Plaats een reactie