Zaterdagavond 25 september heeft de eerste voorronde plaatsgevonden van GospelFactor.
In deze zoektocht naar zangtalent in de adventkerk worden nog twee voorrondes georganiseerd en wel op:
zaterdag 16 oktober in Eindhoven
zondag 24 oktober in Huis ter Heide.

De eerste voorronde had als decor de adventkerk van Rotterdam-Noord en kenmerkte zich vooral door de bijzonder goede sfeer onder kandidaten, jury en organisatie. De audities zijn terug te vinden op www.gospelfactor.nl. Daar vindt u ook meer informatie over de opzet van GospelFactor en hoe ook u zich nog kunt inschrijven voor één van de twee volgende voorrondes. Na de voorrondes gaan er theaterrondes plaatsvinden, waarbij u ook als publiek aanwezig kunt zijn. Tenslotte zullen de finalisten begin 2011 gaan optreden in een grote live-show.

Wat is GospelFactor?
Onbekend zangtalent een podium te bieden. Dit evenement heeft een leuk competitief en leerzaam karakter. In tegenstelling tot grote programma’s zoals idols en xfactor wordt GospelFactor op kleinere schaal gehouden. De nadruk ligt op Gospel (zang evangelisatie), het wordt gehouden voor leden van Adventkerken en in plaats van via de TV is het via het internet te volgen. Compleet met voorrondes, live theaterrondes, een live finale, fans, en 4 deskundige juryleden belooft dit een geweldig leuk evenement te worden voor jong én oud!

Meer informatie is te vinden op bovengenoemde website en in de volgende uitgaven van de Advent.

Delen:

boek

Plaats een reactie