Dinsdagmorgen 12 oktober waren acht personen uit diverse unies onderweg voor een vergadering aangaande de TED Bijbelscholen op het Noorse Uniekantoor. Er waren mensen aanwezig uit Noorwegen, Libanon, Servië, Engeland, Finland en Nederland (Joanne Balk en Bert Nab).

Noorwegen  1

Het was de bedoeling om te spreken over een speciaal programma voor 2012, het jaar dat de Olympische Spelen in Londen gehouden worden. Toen de groep ongeveer een half uur onderweg was veranderde het wegdek in een spiegelglad oppervlak. De minibus waar de groep in vervoerd werd begon te schuiven en kon niet meer onder controle gebracht worden. De bus belandde in de berm en sloeg om. Gelukkig waren alle inzittenden in staat om op eigen gelegenheid uit de bus te komen. De meesten hadden slechts last van wat gevoelige plekken en een paar schrammen. Twee personen zijn met de trama helicopter afgevoerd naar een ziekenhuis in de buurt van Oslo, beiden herstellen gelukkig goed. Hoewel iedereen flink geschrokken is en de vergadering door de omstandigheden geen doorgang kon vinden, spraken allen ook dankbaarheid uit dat niemand blijvend letsel of erger is overkomen. Ondanks de situatie hebben allen die dag de zegen van God ervaren inmiddels is bekend dat Mike Hamilton (TED) twee gebroken ribben heeft en is ontslagen uit het ziekenhuis. Igor Bosnic had een hoofdwond en een gebroken neus. Igor mag waarschijnlijk voor het einde van deze week naar huis. Voor het persoonlijke verhaal verwijs ik je graag naar de weblog van Bert Nab.. www.bert132.web-log.nl

 Meer foto’s bekijken

Delen:

boek

Plaats een reactie